samsung galaxy s6

De Samsung Galaxy S6 is al een tijdje verkrijgbaar in alle winkels die smartphones verkopen en of abonnementen aanbieden, maar de populariteit is nog steeds net zo groot als in het begin van de lancering van het toptoestel van Samsung. Een Samsung Galaxy S6 abonnement is het meest verkochte abonnement van dit moment.

Samsung’s grootste concurrenten, Apple en HTC mogen dan ook wel niet stil gezeten hebben de laatste maanden, de Samsung Galaxy S6 blijft het goed doen op de markt voor mobiele telefonie. Een Samsung Galaxy S6 abonnement is relatief goedkoop wanneer we dit vergelijken met de iPhone 6 en of HTC One M9 en dat is toch een belangrijk punt voor de consument die op zoek is naar een nieuw toestel.

Ook de Samsung Galaxy S6 Edge is relatief populair, maar bij lange na niet zo erg als de Samsung Galaxy S6. De Galaxy S6 dankt haar populariteit met name aan een scherpe prijs kwaliteit verhouding en uiteraard geweldige specificaties. Net als de voorgangers in de Galaxy S-lijn koopt de consument die kiest voor een Galaxy toestel een smartphone, die garant staat voor betrouwbaarheid en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Een Samsung Galaxy S6 abonnement is al verkrijgbaar vanaf plusminus €30,- per maand, en dan is het toestel ook nog eens gratis. Wie bedenkt dat het toestel los zo’n €550,- kost weet dat deze €30,- per maand niet duur is. Er zijn diverse goedkope abonnementen voor de Samsung Galaxy S6 verkrijgbaar, maar de providers Tele 2 en Hollands Nieuwe zijn per saldo toch wel het goedkoopste.

Wie ook interesse heeft in een Samsung Galaxy S6 abonnement doet er verstandig aan alle deals die de providers aanbieden grondig naast elkaar te leggen. Kies een abonnement dat past bij je bel, sms en internet gedrag, zodat je niet veel te veel per maand betaald, of een te kleine bundel kiest, waardoor je steeds buiten je bundel gaat! Wie kiest voor een Samsung Galaxy S6 abonnement weet in ieder geval één ding zeker, je koopt absoluut geen kat in de zak!