Goedkoopste prepaid vergelijken

simyo

 • Betaal € 5,-
 • €0,10 per min/SMS
 • Mobiel internet
 • Zonder bundel: €0,15 p/MB
 • Bundel: 150MB = €5,-
 • € 7,50 beltegoed

Bekijken

simyo

 • Betaal € 20,-
 • €0,10 per min/SMS
 • Mobiel internet
 • Zonder bundel: €0,15 p/MB
 • Bundel: 150MB voor €5,-
 • € 27,50 beltegoed

Bekijken

tele2

 • Betaal € 10,-
 • €0,35/€0,15 per min/SMS
 • Mobiel internet
 • Zonder bundel: €2,50 p/MB
 • Bundel: 100MB voor €5,-
 • € 20,- beltegoed

Bekijken

Goedkoopste prepaid vergelijken om de goedkopere prepaid kaarten te vinden. Is prepaid de beste keuze voor mij? Als je elke maand regelmatig belt dan is Sim Only misschien goedkoper. Als je 1 keer per maand je prepaid beltegoed moet ophogen kun je beter voor Sim Only kiezen. Vergelijk hier de goedkoopste prepaid aanbiedingen.
Provider Aanschaf Beltegoed Voordeel Bellen/Sms Internet p/MB Internetbundel *
star-128simyo € 20,00 € 27,50 € 7,50 € 0,10/€ 0,10 € 0,15 p/MB 150MB = € 5,- Bekijken
simyo € 5,00 € 7,50 € 2,50 € 0,10/€ 0,10 € 0,15 p/MB 150MB = € 5,- Bekijken
tele2 € 10,00 € 20,00 € 10,00 € 0,35/€ 0,15 € 2,50 p/MB 100MB = € 5,- Bekijken
Telfort € 7,50 € 20,00 € 12,50 € 0,15/€ 0,15 50MB = € 2,50 Bekijken
kpn € 4,99 € 10,00 € 5,01 € 0,30/€ 0,10 € 0,25 p/MB ONBEPERKT = € 7,50 Bekijken
€ 0,00 € 5,00 € 5,00 € 0,20/€ 0,15 € 0,10 p/MB 200MB = € 5,- Bekijken
tmobile € 10,00 € 10,00 € 0,00 € 0,15/€ 0,10 € 0,05 p/MB 300MB = € 4,95 Bekijken
lyca € 10,00 € 20,00 € 10,00 € 0,26/€ 0,21 € 0,19 p/MB 500MB = € 5,00 Bekijken

* Een internetbundel kun je los aanvragen en is één maand geldig. De voorwaarden verschillen per provider. Kijk hier goed naar!

Goedkoopste prepaid aanbieders vergelijken

Goedkoopste prepaid vergelijken? Prepaid bellen wordt steeds goedkoper. Hierdoor wordt prepaid voor veel bellers weer interessant. Er bestaan grote verschillen in de tarieven per prepaid bundel, in de tabel vind je een wekelijks ge-update overzicht van de tarieven per provider. Gemakkelijk de goedkoopste prepaid provider vinden op abonnementkeuze.com. Goedkoopste prepaid vinden? Prepaid bellen wordt steeds goedkoper. Hierdoor wordt prepaid voor veel bellers weer interessant. Er bestaan grote verschillen in de tarieven per prepaid bundel, in de tabel hieronder vind je een wekelijks ge-update overzicht van de tarieven per provider. Zo vind je gemakkelijk de goedkoopste prepaid provider.

Goedkoopste prepaid provider

Wanneer je veel sms’t dan is KPN Hi prepaid altijd de goedkoopste keuze. Je sms’t dan voor 5 cent per bericht, daarvoor moet je wel even via de Hi website het Hi 5 prepaid tarief activeren. Wanneer je veel belt of regelmatig belt en sms’t dan is Simyo het goedkoopste. Je kan dan voor 0,10 per minuut bellen en voor 0,10 per bericht sms’en. Simyo is de goedkoopste manier van prepaid bellen.

Prepaid telefoons

Een prepaid pakket bestaat uit een mobiele telefoon en een prepaid simkaart van de door jouw gekozen mobiele telefoon provider. Prepaid mobiele telefoons zijn vrijwel altijd gesimlockt. Wanneer je een prepaid pakket koopt dan krijg je korting op de aanschaf prijs van de mobiele telefoon. Als je al een (simlock vrije) mobiele telefoon hebt dan kan je een prepaid simkaart los kopen. Je krijgt dan een simkaart met een mobiel nummer en meestal €10,- of €15,- euro beltegoed.

Een abonnement is goedkoper

Bel je veel met je prepaid? Dan is een Sim only abonnement vaak goedkoper. Met een sim only kan je snel 50+% goedkoper bellen dan met prepaid. Bepaal eenvoudig welk gsm abonnement bij jouw belgedrag past:

Prepaid tegoed (gemiddelde 3 mnd.) x 0,5 = maandbedrag abonnement dat bij jou past

bijvoorbeeld: De vorige 3 maanden heb je twee keer voor 30 euro opgewaardeerd en 1 keer voor 20. Inmiddels kan je niet meer bellen want je beltegoed is op. Je vraagt je af welk abonnement het beste bij jou past:

(30 + 30 + 20) / 3 = € 26,7 beltegoed per maand x 0,5 = € 13,35

In dit geval zou je dus met een sim only abonnement van € 15,- per maand net zoveel kunnen bellen als dat je prepaid deed. Wil je graag een gratis mobiel bij je abonnement? Dan kun je op onze homepage je mobiel abonnement vergelijken.

Wat is prepaid internet

Een prepaid telefoon is een telefoon waar je tegoed om zet om te kunnen bellen, sms’en of internetten. Veel mensen denken dat prepaid telefoons niet geschikt zijn om e-mails te checken, social media netwerken te gebruiken en online het nieuws in de gaten te houden, maar dit is zeker niet het geval. Prepaid telefoons zijn namelijk ook geschikt voor het gebruik van internet, al werkt dit net iets anders dan bij sim only abonnementen of abonnementen met toestel. Op deze pagina lees je meer over het gebruik van prepaid internet en het vinden van het goedkoopste prepaid internet. Ben jij van plan om internet te gebruiken op een prepaid telefoon? Dan is het lezen van onderstaande tekst over het gebruik van prepaid internet en het vinden van het goedkoopste prepaid internet zeker een aanrader.

Prepaid internet gebruiken: hoe werkt het?

Sluit je een sim only abonnement af of kies je voor een abonnement met toestel, dan krijg je een bepaald pakket aan MB’s om te internetten. Dit pakket kun je vrij gebruiken om e-mails te versturen, social media netwerken te gebruiken, te chatten, filmpjes te kijken en ga zo maar door. Ben je over je bundel heen, dan kun je eventueel extra MB’s aanschaffen om door te gaan met mobiel internetten.

Heb je een prepaid telefoon, dan werkt internetten op jouw mobiele toestel net iets anders. Je kunt dezelfde dingen doen op het internet, maar hiervoor betaal je per MB. Heb je bijvoorbeeld 2 MB gebruikt om iets te doen via het internet, dan worden de kosten van deze 2 MB van jouw prepaid tegoed afgehaald. Dit betekent dat je net iets minder lang kunt bellen en minder sms’jes kunt sturen, simpelweg omdat dit met hetzelfde tegoed wordt gedaan.

Goedkoopste prepaid internet vinden: kijk naar de kosten van iedere aanbieder

Welke kosten je moet betalen om prepaid internet te gebruiken, is helemaal afhankelijk van de aanbieder van jouw internet. Bij sommige providers betaal je 0,05 euro per MB om internet te gebruiken, terwijl andere providers je 0,20 euro per MB vragen om te internetten. Wil je een nieuwe prepaid telefoon aanschaffen en wil je het prepaid tegoed vooral gebruiken om te internetten, dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar de goedkoopste prepaid internet aanbieder. Kies je bijvoorbeeld voor de prepaid aanbieder die 0,05 euro per MB rekent om te internetten, dan kun je met hetzelfde prepaid tegoed maar liefst vier keer meer internetten dan iemand die een abonnement heeft bij de prepaid internet aanbieder die 0,20 euro per MB rekent.

Goedkope prepaid internet aanbieder vinden: hoe doe je dat?

Het lijkt misschien lastig om de goedkoopste prepaid internet aanbieder te vinden tussen het grote aanbod van prepaid providers, maar in feite is dit helemaal niet zo moeilijk. Op deze website zijn namelijk alle prepaid providers op een rijtje gezet, met de kosten voor bellen, sms’en en internetten erbij. Door naar de kosten van het internetten te kijken en deze met elkaar te vergelijken, vind je vanzelf de goedkoopste aanbieder.

Wel raden wij je aan om niet alleen naar de kosten van het internetgebruik te kijken bij het vinden van de goedkoopste prepaid internet provider, maar ook te kijken naar de kosten om te bellen en sms’jes te versturen. Dit doe je misschien minder dan internetten, maar als de kosten voor deze zaken erg duur zijn ben je wel veel tegoed kwijt als je een keer moet bellen of sms’en. Dit betekent dat je minder tegoed hebt om te internetten en dit wil je natuurlijk niet hebben. Kijk dus niet alleen naar het goedkoopste prepaid internet, maar ook naar de kosten om te bellen en te sms’en als je de goedkoopste prepaid provider wil zoeken.

Goedkoop prepaid internet vinden: drie tips voor succes

Wil jij echt het beste prepaid abonnement afsluiten? Gebruik dan onderstaande drie tips als je zoekt naar het goedkoopste prepaid internet en je weet zeker dat je de beste keuze maakt.

Tip 1: check de aanschafprijs van een specifieke aanbieder. Bij iedere aanbieder betaal je een bepaalde prijs om klant te mogen worden, simpelweg omdat je aangesloten moet worden op het netwerk en omdat er bepaalde administratieve handelingen gepleegd moeten worden om jou in het klantenbestand te zetten. Bij sommige providers zijn deze kosten slechts 5 euro, maar er zijn ook providers die 20 euro vragen als aanschafkosten. Vind je dit te veel, dan kies je een andere prepaid provider.

Tip 2: controleer welke beltegoedpakketten je bij een provider kunt kopen. Wil jij een specifiek beltegoedpakket aan kunnen schaffen bij een provider, zoals een tegoed van 20 euro? Check dan of dit wel mogelijk is bij de provider met het goedkoopste prepaid internet. Waarschijnlijk is het gewoon mogelijk en zeker als het om een vrij standaard beltegoedpakket gaat, maar het is altijd goed om het te controleren.

Tip 3: bepaal of een sim only abonnement niet goedkoper is dan een prepaid abonnement met het goedkoopste prepaid internet. Bel je veel, stuur je veel sms’jes of ben je echt veel op het internet te vinden met jouw toestel, dan is sim only vaak goedkoper dan prepaid met het goedkoopste prepaid internet. Weet je echt niet of je goedkoper uit bent met sim only of prepaid? Vraag dan de goedkoopste prepaid internet provider waar jij een abonnement wil afsluiten om advies. De medewerkers van providers weten vaak precies wanneer je goedkoper uit bent met een prepaid abonnement met het goedkoopste prepaid internet en wanneer je beter voor een sim only abonnement kunt kiezen.

Prepaid vergelijken om te besparen

Goedkoopste Prepaid vergelijken om goedkoop te bellen, sms’en en internetten. Je kan gebruik maken van een prepaid telefoonkaart met toestel. Een prepaid telefoonkaart is een telefoonkaart die je steeds weer op kunt waarderen met nieuw tegoed, zodat je gewoon kunt blijven bellen, sms’en en internetten. Waardeer je de kaart niet op, dan kun je enkel gebeld worden en sms’jes ontvangen. Omdat je zelf kunt kiezen wanneer je jouw tegoed weer opwaardeert, heb je de lage kosten van jouw prepaid telefoongebruik helemaal zelf in de hand.

Prepaid bellen, sms’en en internetten: voor wie?

Op deze pagina lees je meer over prepaid vergelijken, prepaid bellen, sms’en en internetten. Zo lees je eerst voor wie prepaid bellen, sms’en en internetten voornamelijk geschikt is, om vervolgens meer te lezen over het vergelijken van prepaid aanbieders. Ben jij van plan om een prepaid telefoonkaart met telefoon aan te schaffen? Dan is de informatie op deze pagina zeker interessant voor jou.

Prepaid bellen, sms’en en internetten is vooral interessant voor mensen die niet zo veel gebruik maken van hun mobiele telefoon en niet te veel eisen hebben als het op hun toestel aan komt. Bel je veel, sms je veel of zit je veel op het internet met je telefoon, dan is prepaid vaak niet de goedkoopste optie. Doe je dit echter niet zo vaak en wil je de kosten van jouw telefoongebruik optimaal onder controle kunnen houden, dan is prepaid bellen, sms’en en internetten wel iets voor jou.

Waarom is het vergelijken van prepaid interessant?

Prepaid vergelijken om de beste en goedkoopste prepaid provider te vinden, is het belangrijk om prepaid aanbieders met elkaar te vergelijken. De voornaamste reden om tijd en energie te steken in prepaid vergelijken, is dat je op deze manier de goedkoopste aanbieder op de markt vindt. Niet alleen op het gebied van belkosten, sms-kosten en internetkosten, maar ook zeker op het gebied van aansluitkosten bij het afsluiten van een contract.

Door de goedkoopste aanbieder te vinden met het vergelijken van prepaid, kun je meer bellen, sms’en en internetten met hetzelfde tegoed op jouw prepaidkaart. Heb je bijvoorbeeld een contract afgesloten bij een aanbieder die 0,05 euro per MB op internet rekent, dan kun je vier keer meer internetten voor hetzelfde tegoed als iemand die 0,20 euro per MB op internet betaalt. Je krijgt simpelweg meer voor het tegoed dat je koopt, waardoor je veel geld bespaart.

Door tijd en energie te steken in vergelijken, kun je tientallen euro’s per jaar besparen. Je hoeft namelijk minder snel een nieuwe telefoonkaart te kopen, wat betekent dat je over het algemeen minder telefoonkosten hoeft te betalen.

Prepaid vergelijken: hier moet je op letten

Veel mensen willen wel de goedkoopste prepaid aanbieder vinden, maar weten niet zo goed waar ze op moeten letten bij prepaid vergelijken. Om ervoor te zorgen dat jij de beste prepaid deal kunt vinden, vertellen wij je graag waar je op moet letten bij prepaid vergelijken.

Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de kosten die je moet betalen om een telefoontje te plegen met jouw prepaid telefoonkaart. Zeker als je veel belt, is het belangrijk om te achterhalen wat je hiervoor moet betalen. Sommige prepaid providers vragen je 0,10 euro per minuut om te bellen, maar er zijn ook providers die 0,35 euro rekenen per minuut aan de telefoon. Bel je veel, dan is het noodzakelijk om een provider te zoeken met lage beltarieven.

Daarnaast let je niet alleen op de tarieven om te bellen, maar ook naar de tarieven om te sms’en. Veel mensen die een prepaid telefoonkaart gebruiken, maken geen gebruik van chatprogramma’s als WhatsApp. Als zij iemand een berichtje willen sturen, doen ze dit voornamelijk door middel van sms en dit betekent dat ook de sms-kosten van een prepaid aanbieder laag moeten zijn. De meeste aanbieders rekenen 0,10 euro per sms, maar er zijn ook aanbieders die 0,15 euro of zelfs 0,25 euro per sms rekenen. Ben je van plan veel te sms’en met jouw toestel, dan is het zeker belangrijk om de aanbieder met de laagste sms-kosten te vinden.

Wil je ook internetten op jouw telefoon met prepaid telefoonkaart, dan kijk je ook naar de internetkosten van een provider. Deze kosten worden per MB gegeven, ofwel per MB die jij gebruikt om te internetten. De meeste providers rekenen 0,05 euro per MB, maar er zijn ook providers die 0,15 euro per MB of 0,25 per MB rekenen om te internetten. Door prepaid aanbieders met elkaar te vergelijken, vind je vanzelf de beste deal.

Tot slot kijk je ook naar de aansluitkosten die je moet betalen om een prepaid telefoonkaart te kopen. Deze kosten worden ook wel de aanschafkosten genoemd en variëren van 5 euro tot 20 euro. Een voordeel van deze kosten is het feit dat je de kosten slechts eenmalig hoeft te betalen, maar dan is het nog interessant om de kosten met elkaar te vergelijken. Door de aanbieder met goedkoopste aanschafkosten te vinden, kun je namelijk zomaar 15 euro besparen op jouw prepaid telefoonkaart.

Kijk naar alle kosten van een provider

Wil jij de allergoedkoopste prepaid provider vinden door middel van prepaid vergelijken? Dan is het belangrijk om naar alle kosten van een prepaid provider te kijken. Dit betekent dat je de kosten voor bellen bekijkt, de kosten voor sms’en hier nog eens naast legt en vervolgens naar de kosten van mobiel internetten gaat kijken. Heb je een goede aanbieder gevonden die op alle onderdelen goed scoort, dan kijk je nog even naar de aansluit- of aanschafkosten van deze provider. Zijn deze kosten ook laag, dan word je klant van deze prepaid aanbieder.

Ben je van plan om alleen te bellen met jouw prepaid telefoonkaart, dan is het niet nodig om alle kosten met elkaar te vergelijken bij prepaid vergelijken. Denk je dat je in de toekomst wel gaat sms’en of internetten, dan kun je dit beter wel doen. Mocht je jouw telefoon ook voor andere doeleinden gaan gebruiken dan alleen voor bellen, dan weet je in ieder geval zeker dat je door prepaid vergelijken de beste deal hebt gevonden.

Drie tips voor vergelijken van je prepaid: zo vind je de beste deal

Wil jij echt de beste deal vinden bij prepaid vergelijken? Gebruik dan onderstaande tips om de beste aanbieding te vinden en je weet zeker dat je zo goedkoop mogelijk uit bent.

Tip 1: check of een prepaid aanbieder mogelijk een tijdelijke aanbieding heeft. Dit is zeker niet altijd het geval, maar soms proberen prepaid providers nieuwe klanten te lokken door bepaalde aanbiedingen te doen. Door van deze aanbieding te profiteren, kun je zomaar tientallen euro’s besparen.

Tip 2: bepaal voor jezelf of prepaid bellen, sms’en en internetten wel echt de beste keuze is. Maak je veel gebruik van jouw telefoon, dan ben je over het algemeen goedkoper uit met een sim only abonnement. Prepaid bellen, sms’en en internetten is voornamelijk geschikt voor mensen die dit niet zo veel doen, maar toch een toestel bij de hand willen hebben als het nodig is.

Tip 3: zoek een goedkoop prepaid toestel bij jouw prepaid telefoonkaart. Heb je nog een telefoon liggen waar je verschillende soorten simkaarten in kunt doen? Dan kun je jouw prepaid kaart ook in dit toestel doen, zodat je geen nieuwe telefoon aan hoeft te schaffen voor jouw telefoonkaart en dus nog goedkoper uit bent.

Is een Prepaidkaart de beste keuze voor mij?

Als je regelmatig veel belt of smst dan is misschien Sim Only een betere keuze. Hieronder kun je een voorbeeldberekening bekijken van de verschillen in kosten van Prepaid en Sim Only. In het kort: als je buiten Wifi om gebruik maakt van internet of meer dan 100 minuten belt of smsjes verstuurd in de maand dan kun je beter een Sim Only abonnement nemen.

Prepaid Sim Only
100 min/sms € 10,- (Simyo) € 3,- (Simpel)
200 min/sms € 20,- (Simyo) € 4,- (Youphone)
Bellen voor € 0,10 p/m Bellen vanaf € 0,03 p/m
Goedkoopste prepaid vergelijken
4.71 | 17 stem(men)