Wat is Sim Only?

Goedkope Sim Only vergelijken. Sim Only is een los telefoonabonnement waarbij geen toestel geleverd wordt. Het enige dat je krijgt bij een Sim Only is een nieuwe simkaart, die je kunt gebruiken in een bestaand toestel. Heb jij nog een mobiele telefoon liggen die nog niet af is en hecht je niet zoveel waarde aan het hebben van de nieuwste telefoon? Dan zou een goedkoopste Sim Only abonnement voor jou wel eens een uitkomst kunnen bieden!

Nu Sim only vergelijken

Vergelijk hier de goedkoopste Sim Only abonnementen

Wat zijn de voordelen van Sim Only?

Het afsluiten van een goedkoopste Sim Only abonnement heeft meerdere voordelen. Misschien wel het grootste voordeel is dat je met een Sim Only veel goedkoper uit bent dan bij een vergelijkbaar abonnement met telefoon. Daarnaast zit je bij een Sim Only vaak niet vast aan een lange contracttermijn en heb je meer vrijheid in het samenstellen van je abonnement.

Sim Only vergelijken is goedkoper

Je weet zelf ongetwijfeld dat het afsluiten van een abonnement met telefoon niet goedkoop is, al helemaal als je kiest voor de nieuwste mobiele telefoon. Gelukkig kun je de kosten voor een mobiel abonnement met telefoon vaak spreiden over een langere periode, maar uiteindelijk betaal je de hele contractperiode maandelijks een relatief hoog bedrag. Met een Sim Only is dit anders. Omdat je bij een Sim Only abonnement niet maandelijks de kosten hoeft te betalen voor een mobiele telefoon betaal je veel minder! Doordat een provider een toestel niet hoeft terug te verdienen kunnen de kosten van een Sim Only zo laag mogelijk worden gehouden. Dit betekent dat je voor een Sim Only abonnement tot wel 80% minder betaalt dan voor een vergelijkbaar abonnement met een mobiele telefoon.

Sim Only vergelijken. Sim only is vaak maandelijks opzegbaar

Het nadeel van een abonnement met telefoon is dat je hier minimaal voor een jaar aan vast zit. Als je de eenmalige en maandelijkse kosten voor een abonnement met telefoon zo laag mogelijk wilt houden moet je zelfs een abonnement voor 2 jaar afsluiten. Gelukkig is dit bij een Sim Only niet het geval. Meerdere aanbieders van Sim Only abonnementen bieden de mogelijkheid om je abonnement maandelijks op te zeggen. Hierdoor zit je nooit heel lang aan een abonnement vast, tenminste, als jij dat zelf niet wilt!

Sim Only is flexibel

Een Sim Only is veel flexibeler in te delen dan een abonnement met mobiele telefoon. Misschien herken je het wel. Je gaat een nieuw abonnement afsluiten met telefoon, maar weet vooraf niet zo goed hoeveel minuten je gaat bellen, hoeveel sms’jes je gaat versturen en hoeveel MB’s aan internet je gaat verbruiken. Om te voorkomen dat je te veel buiten je bundel gaat bellen raadt de verkoper je aan om een iets hoger abonnement af te sluiten. Als je er achteraf dan achter komt dat je veel minder verbruikt dan waar je voor betaald is het heel moeilijk om je abonnement te wijzigen. Hierdoor betaal je de hele looptijd van je contract te veel voor je abonnement. Een Sim Only abonnement biedt wel de mogelijkheid om je abonnement aan te passen. Gebruik je veel meer belminuten en internet dan je vooraf had ingeschat? Of gebruik je juist veel minder dan je vooraf had gedacht? In beide gevallen is het met een Sim Only gemakkelijk om het abonnement naar je eigen voorkeuren aan te passen.

Je hoeft geen afscheid te nemen van je favoriete mobiele telefoon

Ben jij erg gehecht aan je mobiele telefoon en wil je er eigenlijk nog geen afscheid van nemen? Dan is een Sim Only abonnement voor jou de beste keuze! Vaak is een telefoon na de looptijd van een abonnement nog lang niet af. Vooral de huidige generatie smartphones zijn zo gemaakt dat ze voor langere tijd gebruikt kunnen worden. Dan is het zonde als je nog een goed werkende telefoon hebt en deze vervolgens nooit meer gaat gebruiken. Met een Sim Only abonnement kun je dan goedkoper bellen en internetten en kun je bovendien gebruik blijven maken van je favoriete smartphone.

Voor wie is een Sim Only geschikt?

De goedkoopste Sim Only is geschikt voor iedereen die nog een mobiele telefoon heeft liggen en deze wil blijven gebruiken. Doordat de maandelijkse kosten hiermee veel lager worden kun je een hoop geld besparen. Een nadeel van Sim Only is dan wel dat je niet de nieuwste telefoon hebt. Toch zijn er zelfs dan nog mogelijkheden voor je. Het kopen van een ‘los’ toestel en daarbij een Sim Only abonnement afsluiten is in de meeste gevallen nog goedkoper dan een abonnement met mobiele telefoon. Het nadeel hiervan is weer dat je dan in een keer een grote som geld moet uitgeven.

Waar moet je rekening mee houden bij Sim Only?

De simkaart die je ontvangt als je een Sim Only abonnement afsluit is alleen bruikbaar in een mobiele telefoons die ‘simlockvrij’ vrij is. Een simlockvrije telefoon is een toestel dat gebruikt kan worden met simkaarten van alle telefoonproviders. Ben je van plan om een los toestel te gaan kopen en daarbij een Sim Only abonnement af te sluiten? Let er dan wel op dat het toestel dat je gaat kopen simlockvrij is. Omdat je bij een Sim Only een nieuwe simkaart ontvangt moet je deze vervangen voor de oude. Wil jij je nummer behouden? Dit kan. Geef dit door bij het afsluiten van je Sim Only. Op het moment van ingaan van het Sim Only abonnement vervalt dan het automatische telefoonnummer van de simkaart en kun je gebruik maken van je vertrouwde telefoonnummer.

De goedkoopste Sim Only vinden?

Goedkoopste Sim Only vinden en goedkoop bellen? Dan is het kiezen van een Sim Only abonnement de goedkoopste keuze. Sim Only kost per minuut of sms € 0,02. Dit is vele malen goedkoper dan prepaid of een abonnement in combinatie met een telefoon. We hebben speciaal voor jou alle goedkope Sim Only abonnementen op een rijtje gezet zodat je ze gemakkelijk online kunt vergelijken. Als je klaar bent met vergelijken kun je gelijk bij de provider je goedkoopste Sim Only afsluiten. Makkelijk!

Ben en Simyo zijn het goedkoopste

Simyo en Ben zijn momenteel de goedkoopste aanbieders. Met de goedkoopste Sim Only abonnementen van deze providers kan je bellen of sms’en voor € 0,02 per minuut. Een goedkoper alternatief is er niet.

Voordelen goedkope Sim Only

In het kort de voordelen van Sim Only op een rij.
  • Goedkoopste belminuten en sms’jes
  • Online afsluiten
  • Bellen v.a. € 0,02 per minuut
  • Veel aanbieders
  • Maandelijks opzegbaar
  • Sms en belbundel los verkrijgbaar