Heb je na lang na te denken besloten om een iPhone aan te schaffen en het financiële plaatje lukt ook. Dan kun je natuurlijk je oude telefoon verkopen, ondanks dat je veel met je oude telefoon hebt meegemaakt en beleefd hebt, maar dan denk je zo kan ik hem niet verkopen. Je koopt tenslotte ook geen fiets met een lekke band? Hoe ga je dit oplossen? Er zijn redelijk veel mensen die geïnteresseerd zijn in een tweedehands telefoon, maar hij moet er dan wel goed uit zien en werken.

Een check voor je iPhone

Heeft je telefoon toch wel een lekke band? Dan kun je het beste naar een telefoonwinkel gaan om hem te laten repareren, en dan is hij weer zo goed als nieuw en komt de nieuwe iPhone waar je van droomt steeds dichterbij.

Iphone reparatie service Foonz.nl heeft hieronder de meest voorkomende schades voor je op een rij gezet.

1: Het beeldscherm
Dat is het eerste wat een koper opvalt of dat het beeldscherm van je iPhone nog intact is. Dat er geen scheuren of krassen in je beeldscherm zitten.
Logisch want met een kapot beeldscherm verkoop je je iPhone natuurlijk niet. Dus je laat hem vervangen, zodat je je iPhone makkelijker en sneller verkoopt.

2: De batterij
Het is heel irritant als je telefoon na een goed uur dol leeg is, maar hier is een simpele oplossing voor, koop een nieuwe batterij voor je iPhone.
De oorzaak van een te snelle lege batterij is veelvuldig gebruik en veel opladen.
Je moet eerst je telefoon helemaal leeg laten gaan en daarna tot 100% opladen dat is het behoud van je batterij.

3: De knoppen
Er niks vervelender als je een knop indrukt en die het niet meer doet, vastloopt of er geen beweging meer in te krijgen, dat vindt je potentiele koper waarschijnlijk ook.
Je kunt alle knoppen proberen om te kijken of dat ze goed werken, werken ze niet naar behoren zitten ze vast als je ze indrukt of kun je er niet meer opdrukken. Laat ze dan vervangen. zodat het gebruiksgemak van je telefoon optimaal is

Als je je telefoon willen verkopen maar je komt er achter dat je telefoon niet zo goed werkt, zoals hierboven beschreven staat; het beeldscherm de batterij of de knoppen. Je kunt een snelle reparatie laten uitvoeren door oa Foonz of een andere reparatie specialist. Deze mensen onderzoeken je telefoon kosteloos op eventuele defecten, en het wordt zeer snel en vakkundig gedaan. Zo verhoog je de waarde en verkoop van je telefoon, en hij blijft het langer doen.