Wanneer je je producten verzendt, wil je natuurlijk wel dat deze goed aankomen. Een goede tape op de doos is hierbij zeer belangrijk! Deze moet namelijk wel goed blijven plakken. Een bijkomend voordeel is dat je deze tape ook kunt laten bedrukken. Hierdoor maak je meteen reclame voor je bedrijf! De pakketjes die wij bij Abonnementkeuze.com verzenden, worden allemaal ingepakt met bedrukte tape van Maxilia!

Na een lange zoektocht op internet naar een geschikt bedrijf, zijn wij uitgekomen bij Maxilia. Bij andere bedrijven duurde het vaak lang voordat je de tape in huis had of het was veel duurder. Daarnaast hebben wij een keer bedrukte tape gehad waarvan de bedrukking niet netjes was. Je wilt natuurlijk wel een goede uitstraling voor je bedrijf!

Wij maken dus gebruik van de bedrukte tape van Maxilia. Zij kunnen tape bedrukken met jouw logo tot 3 kleuren! Het bedrukken van tape is goedkoper dan je logo laten drukken op dozen. En vaak komt je logo op de tape mooier over. Een goede manier dus om reclame te maken!

Bij Maxilia wordt je tape al binnen 20 werkdagen geleverd en wanneer je een spoedbestelling doet zelfs al binnen 7 werkdagen! Je kunt gemakkelijk je bedrukte tape online bestellen door via de website je logo te uploaden. Hierna ontvang je een drukproef om je tape goed te keuren. Zo wordt meteen voorkomen dat er fouten in de tape staan! Wanneer je de tape hebt goedgekeurd, vindt binnen enkele weken de levering plaats. Wanneer je een KvK nummer hebt kan je zelfs op factuur betalen!

Je hebt bij Maxilia de keuze uit PP Hotmelt tape, PVC tape en papieren tape. Wanneer je dus milieubewust werkt, is papieren tape uitermate geschikt! Daarnaast kleurt dit vaak ook mooi op de dozen. De PP Hotmelt tape is de goedkopere variant en is geschikt voor de iets lichtere dozen. Voor het verzenden van onze lichte pakketjes dus een ideale oplossing! De PVC tape is iets duurder maar heeft ook een betere lijmlaag en maakt minder geluid bij het afrollen.

Wanneer je dus op zoek bent naar bedrukte tape raden wij je Maxilia aan! Een bedrijf dat meteen klaar staat om al je vragen te beantwoorden en dat kwaliteit levert voor een goede prijs!