Samsung is één van de grootste spelers in de smartphone markt, die haar sporen ook echt heeft verdiend. Samsung heeft haarzelf met de Galaxy lijn enorm op de kaart gezet en deze toestellen zijn dan ook enorm populair. De Samsung Galaxy S6 werd enorm goed ontvangen en op dit moment gaan er alweer geruchten over de opvolger, de Samsung Galaxy S7. Samsung houdt haar concurrentie natuurlijk nauwlettend in de gaten en aangezien Apple een nieuw toestel uitbrengt, kan Samsung natuurlijk niet achterblijven.

Specificaties

Er wordt verwacht dat Samsung in december de Samsung Galaxy S7 gaat uitbrengen, maar dit zou ook kunnen worden verschoven naar het begin van 2016. Samsung zou op dit moment al haar nieuwste toestel aan het testen zijn, dus het ligt er natuurlijk ook aan hoe dit testen precies verloopt. Wat al wel bekend is, is dat de Samsung Galaxy S7 in ieder geval over flink wat nieuwe snufjes en specificaties zal gaan beschikken. Zowel op het gebied van hardware en software. Er is al wel naar buiten getreden, dat Samsung op dit moment aan het kijken is met welke chip zij wil gaan werken. Samsung heeft bij de Galaxy S6 natuurlijk gewerkt met de Exynos-chip, welke ook nog eens door Samsung zelf is ontwikkeld. Op dit moment wordt er ook gekeken naar de Snapdragon 820-chip van Qualcomm. Waar Samsung dus precies voor zal gaan kiezen is nog niet bekend. Een ander gerucht dat op dit moment rond gaat, is dat de Samsung Galaxy S7 ook zal gaan draaien op een nieuw besturingssysteem. Android zal in het najaar een nieuw besturingssysteem gaan uitbrengen en naar verwachting zal de Samsung Galaxy S7 daar op gaan draaien.

Design

De verwachting is, dat Samsung niet veel aan het design zal gaan veranderen. De Samsung Galaxy S6 is afgeleverd met een vernieuwd design en deze is enorm positief ontvangen. Zodoende zal dit design dan ook worden doorgetrokken bij de Samsung Galazy S7.

Bron: http://www.samsunggalaxys7abonnement.net/