Eindelijk is het dan bijna zo ver. Binnen een zeer kort termijn, zal de iPhone 6S te verkrijgen zijn. Begin september heeft Apple haar nieuwste smartphone gepresenteerd en de reacties waren werkenlijkwaar lovend. Er wordt dan ook al enorm veel verwacht van de nieuwste smartphone van Apple.

Wat kan men verwachten?

De iPhone 6S is de nieuwste smartphone van Apple. Het toestel heeft voornamelijk verbeteringen ‘onder de motorkap’. Het toestel zal een stuk sneller zijn dan alle voorgangers. Dit is mogelijk, doordat de iPhone 6S een groter werkgeheugen heeft en daarnaast ook een snellere A9-chip. Ook het besturingssysteem is aangepakt, aangezien de iPhone 6S zal draaien op iOS 9. iOS 9 is nog niet eens officieel gepresenteerd, maar toch zal de iPhone 6S hier al op gaan draaien.
Een andere grote verbetering, is de camera. Voor het eerst heeft Apple de camera drastisch aangepakt. De iPhone 6S heeft namelijk een camera met maar liefst 12,0 megapixels. Ook de camera aan de voorkant is aangepakt, aangezien deze maar liefst 5,0 megapixels heeft. Naast al deze aanpassingen levert Apple haar toestel af, met ook een groter opslaggeheugen. De iPhone 6S zal namelijk te verkrijgen zijn met een opslaggeheugen van 16GB, 64GB, of zelfs 128GB. Dit zal bij de gebruikers zeker in de smaak gaan vallen.

Wat is er veranderd!

Aan het design van de iPhone 6S is niet veel veranderd ten opzichte van de voorgangers. De verwachting is dan ook, dat Apple pas bij de iPhone 7, het design flink zal gaan aanpakken. De iPhone 6S zal ook weer in prachtige kleuren te verkrijgen zijn, namelijk spacegrijs, zilver, goud en rosegoud. Het toestel zal weer een groot scherm van 4,7 inch krijgen, net als bij de iPhone 6. De resolutie bij dit scherm zal 1334 x 750 pixels. De iPhone 6S zal te verkrijgen zijn, vanaf € 699,-.

Abonnementen voor de iPhone 6S kun je ook bekijken op www.iphone6sabonnementen.nl.