Samsung Note accessoires kunt u online bestellen. Een handig accessoire is o.a. beschermfolie. Eigenlijk is het geen accessoire maar een product dat niets extra’s biedt maar wel beschermd. Dit dunne laagje plasticfolie beschermt de telefoon tegen vuil en krassen. Hebt u geduld, dan kunt u een dergelijke screen protector voor de Note zelf aanbrengen.

Extra geheugen

De grote Samsung Galaxy Note is een smartphone waarmee u mooie video’s en foto’s kunt schieten. Vanzelfsprekend kost het opslaan nogal veel geheugen. Meer opslagruimte is dan een pre. De Note kunt u uitbreiden met maar liefst 32 GB extra geheugen. Een geheugenkaart hoeft niet veel te kosten maar zal u veel plezier geven. Let op het aantal ‘klassen’ dat de geheugenkaart typeert. Een klasse geeft aan hoe snel de SD kaart bestanden kan opslaan. Over het algemeen geldt: hoe hoger een ‘class” is, des te sneller hij is.

Samsung Docks

Je Samsung Note staat stijlvol in je kamer wanneer je hem in een Dock plaatst. Dit houdt de Note up-to-date en hij blijft altijd opgeladen. Een goede en passende dockingstation is voor de Samsung Galaxy Note altijd te vinden.

Stylus

Standaard krijg je een stylus met de Note meegeleverd. Maar deze kan kapot gaan of zelfs kwijtraken. Online kun je veel verschillende soorten pennen kopen. Zowel niet-origineel als de originele stylus van Samsung.

Accu

Natuurlijk wordt de Samsung telefoon mét een accu geleverd. Aangezien de Note een energievreter is, vergt dit veel van een accu. Na verloop van tijd zal deze daarom zijn kracht verliezen. Het beste koop je een originele accu, alleen zijn deze prijzig. Een niet-originele accu voldoet vaak prima en is veel goedkoper.

Bron Tech66.nl