Samsung Galaxy accessoires zijn er in overvloed. Maar uit welke moet je nu kiezen? Er zijn veel accessoires die je leven een stuk aangenamer maken. Het is de kunst om nuttige aanvullingen te onderscheiden van accessoires die misschien wel leuk zijn, maar onzinnig. Elke accessoire die we hieronder beschrijven, zal je leven er een stuk aangenamer op maken.

Screenprotectoren

Een Samsung Galaxy S5 screenprotector is een folie die je op het scherm van je Samsung Galaxy plakt. Die kun je gewoon zelf doen. Het scherm blijft op deze manier vrij van vet en aanslag en belangrijker nog: geen krasjes meer op het scherm! Het touchscreen van de Samsung kun je gewoon blijven gebruiken. De gevoeligheid daarvan blijft hetzelfde, dus je merkt geen verschil.

Goedkope Hoesjes

Koop een goedkoop hoesje voor je smartphone, zodat de telefoon geheel beschermd blijft tegen krassen, vuil en vallen. Een goede hoes is stevig genoeg om schokken te absorberen, maar smal genoeg zodat het niet knelt in je broekzak. Hoezen zijn er echt in alle soorten en diverse maten. Ook kun je een keuze maken uit diverse kleuren, soorten materiaal en motieven en/of bedrukking. Gebruik een hoesje in combinatie met een screenprotector en je telefoon blijft altijd als was hij nieuw. Let er speciaal op dat de telefoon perfect in het hoesje schuift en dat het niet knelt of juist te ruim zit. Ook is het noodzakelijk dat een hoes de juiste uitsparingen heeft, zodat je de Samsung Galaxy direct kunt opladen, direct een foto kunt maken, of je koptelefoon kunt inpluggen zonder dat je daarvoor de hoes moet verwijderen.

Samsung Galaxy autohouders

Samsung Galaxy autohouders zijn enorm handig en efficiënt. Met maar een klik bevestig jij je Galaxy in de autohouder en met een simpele beweging ontkoppel je hem weer. De meeste houders bevestig je op het dashboard of op je raam. Het is wel zo handig als de houder ook direct over een oplaadfunctie beschikt. Met een autohouder kun je de telefoon als navigatie gebruiken en handsfree bellen. Een draadloze houder heeft de voorkeur.