ipadbatterij
Waarschijnlijk heb je er zelf ook mee te maken, het probleem batterij telefoon snel leeg. Voorheen hoefde je je telefoon soms maar één keer in de week op te laden. Nu moet het elke dag of elke nacht en dan is het nog maar afwachten of je er de hele dag mee kan doen. Er zijn veel oorzaken voor het snel leeg gaan van de batterij van je telefoon. Zonder dat je het zelf merkt, gebeurt er de hele dag veel op je telefoon.

Tip: zet je telefoon wat vaker uit

Het klinkt waarschijnlijk een beetje gek, maar probeer je telefoon eens wat vaker uit te zetten, vooral als je een zakelijke telefoon naast je eigen mobiele telefoon gebruikt. Dit is de meest simpele manier om de gebruiksduur van je telefoon te verlengen. Je zakelijke telefoon kan je gerust uitzetten als je toch niet van plan bent om deze te beantwoorden, bijvoorbeeld buiten kantooruren en ’s nachts. Ook als je ergens geen ontvangst hebt, is het beter om je telefoon even uit te zetten. Als je je telefoon in dit geval aan laat staan, dan is je telefoon constant bezig met het zoeken naar netwerken en dit is niet goed voor de batterij.

Hoe laadt je je batterij het beste op?

De beste methode om je batterij goed op te laden is het volledig leegmaken en vervolgens volledig opladen van je batterij. Dit komt erop neer dat je je telefoon pas gaat opladen als hij bijna helemaal leeg is en als je dan gaat opladen, dat je dan oplaadt tot de batterij helemaal vol is. Het is natuurlijk helemaal niet erg als je hier een enkele keer van afwijkt, bijvoorbeeld omdat je ergens heen moet en je telefoon moet vol zijn. Het opladen van de batterij kan per type telefoon verschillen.

Nog een tip voor het langer meegaan van de batterij

Zet een heleboel functies van je telefoon standaard uit en zet ze alleen aan als je ze nodig hebt, bijvoorbeeld de trilfunctie, schermverlichting, bluetooth, wireless internet, GPS en infrarood. Dus het probleem, batterij telefoon snel leeg, kan je voor een groot deel zelf oplossen.

Meer info bij het kopen van een originele batterij: een www.gsmbatterij.nl en www.batterij-telefoon.nl