Wat zijn de gsm-nieuwkomers in 2020? Er komen regelmatig nieuwe smartphones op de markt – zelfs individuele fabrikanten lanceren meerdere keren per jaar nieuwe mobiele telefoons – in de instapklasse, de medium- en premiumklasse of de vlaggenschip klasse. Het is niet zo gemakkelijk om ze bij te houden.

 

Mobiele telefoons 2020: Dit zijn de smartphone-nieuwigheden van het jaar

We hebben met name smartphones opgesomd die relevant zijn voor de Nederlandse markt, maar in een of ander geval wagen we ons ook aan een kijkje in het buitenland.

 

Immers, veel smartphones zullen vroeg of laat bij ons komen. Voor degenen die dit nu al te verwarrend vinden: Bekijk onze lijst met de beste smartphones – misschien maakt dit het makkelijker voor u om te kiezen als u uw smartphone wilt wijzigen.

Nieuwe Samsung Smartphones 2020

Dat moet spannend zijn: Op 11 februari 2020 onthult Samsung het nieuwe vlaggenschip van de S-serie. De vraag is hoe de modellen echt zullen worden genoemd. De Samsung Galaxy S11 en de Samsung Galaxy S20 concurreren in de geruchtenmolen. We zijn al vrij nieuwsgierig. Zoek je hier een hoesje voor? Bekijk dan hier de galaxy s20 plus hoesjes.

 

Ondertussen staat ook de middenklasse aan de start – met de Samsung Galaxy A51 en Galaxy A71 aan het begin van het jaar. Beide apparaten zien er veelbelovend uit. En komen als een nieuwe editie van de succesvolle modellen uit 2019.

Nieuwe Apple Smartphones 2020

Met de geruchten over de Apple Smartphones / iPhones in 2020, is het meestal een hot topic in de geruchtenmolen. Vooral het budgetmodel staat in het middelpunt van de belangstelling van speculanten. Het zou al in het eerste kwartaal van 2020 kunnen worden gepresenteerd. En de iPhone SE zou kunnen erven.

 

In september 2020 zou het “normale” vlaggenschip weer terug moeten zijn – met de premium modellen. Maar waarschijnlijk ook een goedkoper apparaat – zoals de iPhone 11, die in 2019 op de markt kwam. In ieder geval voor de high-end apparaten zou dan (eindelijk) 5G aan boord moeten zijn.

Nieuwe Huawei smartphones 2020

De nieuwe Huawei smartphone setup voor 2020 stelt een aantal puzzels voor. Vooral met aandacht voor de Europese markt. Het nieuwste vlaggenschip (Mate 30 Pro) is in beperkte aantallen uitgebracht via MediaMarkt in Nederland- zonder Google Services.

 

We verwachten dat de nieuwe P-serie (P40, P40 Pro, P40 Lite), die in Nederland zeer succesvol is, rond april 2020 zal worden gelanceerd. Maar zal er echt een akkoord worden bereikt met de VS – en dus toegang tot Google-diensten? Dat is nog steeds in de sterren. Maar het gewicht en het leed van de P40-serie zullen ervan afhangen – in ieder geval in Europa.

Google Pixel Smartphones 2020

Nadat vorig jaar pixel 4 werd uitgebracht, zal de budgetversie naar verwachting in de eerste helft van 2020 worden uitgebracht. We hebben het over Google Pixel 4a. Met een geschatte prijs van 399 € kan het ook hier weer spannend worden.