Na een lange zoektocht hebben wij een ideaal bedrijf gevonden om je tape te laten bedrukken: Maxilia! Bij andere bedrijven duurde het vaak lang voordat je de tape in huis had of het was veel duurder. Daarnaast hebben wij een keer bedrukte tape gehad waarvan de bedrukking niet netjes was. Je wilt natuurlijk wel een goede uitstraling voor je bedrijf! De pakketjes die wij versturen bij Prepaidkeuze.com worden allemaal dichtgeplakt met tape van Maxilia!

Wanneer je je producten verzendt, wil je natuurlijk wel dat deze goed aankomen. Het is belangrijk dat de tape goed blijft plakken, dus een goede tape is nog een moeilijke keuze. Een bijkomend voordeel is dat je deze tape ook kunt laten bedrukken. Hierdoor maak je meteen reclame voor je bedrijf! Het bedrukken van tape is goedkoper dan je logo laten drukken op dozen. En vaak komt je logo op de tape mooier over. Een goede manier dus om reclame te maken!

Na een lange zoektocht op internet naar een geschikt bedrijf, zijn wij uitgekomen bij Maxilia. Zij kunnen tape bedrukken met jouw logo tot 3 kleuren! Je hebt bij Maxilia de keuze uit PP Hotmelt tape, PVC tape en papieren tape. Wanneer je dus milieubewust werkt, is papieren tape uitermate geschikt! Daarnaast kleurt dit vaak ook mooi op de dozen. De PP Hotmelt tape is de goedkopere variant en is geschikt voor de iets lichtere dozen. Voor het verzenden van onze lichte pakketjes dus een ideale oplossing! De PVC tape is iets duurder maar heeft ook een betere lijmlaag en maakt minder geluid bij het afrollen.

Bij Maxilia wordt je tape al binnen 20 werkdagen geleverd en wanneer je een spoedbestelling doet zelfs al binnen 7 werkdagen! Zo hoef je dus nooit zonder bedrukte tape te zitten. Het bestelproces is ook heel gemakkelijk. Je kunt je logo via de website uploaden, hierna ontvang je een drukproef om je tape goed te keuren. Zo wordt meteen voorkomen dat er fouten in de tape staan! Wanneer je de tape hebt goedgekeurd, vindt binnen enkele weken de levering plaats. Je kunt zelfs op factuur betalen wanneer je een KvK nummer hebt!

Maxilia is dus een uitstekend bedrijf om je bedrukte tape bij te bestellen. Wanneer je vragen hebt staan ze meteen voor je klaar en ze leveren een goede kwaliteit voor een juiste prijs!