mobiel abonnement vergelijken

Alles in 1 pakketten winnen sterk aan populariteit de laatste jaren. Inmiddels kiest meer dan 70% van de consumenten voor een alles in 1 pakket wanneer zij overstappen van internet of televisie. Dat blijkt uit onderzoek van de ACM. Tegenwoordig is het echter ook mogelijk een mobiel abonnement toe te voegen aan het alles 1 pakket. Hierdoor ontvang je ook op de abonnementskosten van je mobiel extra korting. Om erachter te komen welke aanbieders een dergelijke actie aanbieden kun je alles in 1 pakketten vergelijken.

Alles in 1 vergelijken

Omdat elke leverancier van internet en televisie in principe een soort van alles in 1 pakket aanbiedt, is het vrij lastig om een goede keuze te kunnen maken uit de verschillende aanbiedingen. Om een duidelijk overzicht te creëren van aanbieders die aan een bepaalde wens kunnen voldoen is het nodig om een vergelijking op maat te kunnen maken. Dat wil zeggen dat je aangeeft wat je wensen zijn en dat vervolgens een overzicht wordt getoond van aanbieders die aan deze wens kunnen voldoen. Zo is bijvoorbeeld glasvezel nog niet overal beschikbaar.

Korting op je mobiel abonnement

Veel leveranciers van alles in 1 pakketten bieden klanten de mogelijkheid ook het mobiele abonnement toe te voegen aan een alles in 1 pakket. Wanneer je ervoor kiest je mobiele abonnement toe te voegen aan een alles in 1 pakket, ontvang je hiervoor extra korting op je premie of extra belminuten/data. Zo biedt bijvoorbeeld KPN deze combinatie aan in hun KPN Compleet pakket. Met dit pakket ontvang je 5 euro korting op de abonnementskosten, gratis televisiezenders en dubbele data. Deze kortingen op mobiele abonnementen worden ook gegeven bij het afsluiten van een sim-only abonnement. In enkele gevallen is de abonnementsprijs zelf lager dan de korting die wordt gegeven op deze prijs. Zo kun je in bepaalde gevallen zelfs verdienen door een mobiel abonnement af te sluiten in combinatie mat een alles in 1 pakket. Niet alleen KPN biedt een dergelijke actie aan. Ook Telfort, Ziggo en Vodafone bieden een vergelijkbaar pakket aan.

Naast het voordeel van een korting en/of gratis producten of diensten, is het natuurlijk ook handig een enkele rekening te ontvangen voor je mobiel, internet, televisie en vaste telefonie. Op deze manier heb je maandelijks een enkel overzicht van de kosten en je verbruik.