Heb jij al een toestel? Of wil je liever niet teveel betalen voor je abonnement? Kies dan voor een Sim-only abonnement! Bij een sim-only abonnement betaal je niet voor het toestel, maar betaal je alleen voor een bel- en/of internetabonnement. En dat is voordelig! Vooral bij Simyo, een betrouwbare provider met veel Sim Only deals. In dit artikel lees je over de vele voordelen van een Sim Only abonnement.

De vele voordelen van sim-only

Als je al een toestel hebt of liever een los toestel aanschaft is het handig om te kiezen voor een Sim Only abonnement. Daarnaast krijg je dan geen inkomenstoets en BKR-registratie. Bij veel Sim Only providers kun je maandelijks je abonnement wijzigen. Dus als je een maandje wil kiezen voor wat meer internet, dan is dat mogelijk! Zo kun je je abonnement wijzigen aan je bel- en internetgedrag.

Mocht je nu nog niet overtuigd zijn, dan wijzen wij je graag op het feit dat je vaak bij een sim-only abonnement veel goedkoper uit bent dan bij een abonnement met toestel. Omdat je bij een Sim Only abonnement niet maandelijks de kosten hoeft te betalen voor een mobiele telefoon betaal je veel minder! En doordat een provider een toestel niet hoeft terug te verdienen kunnen de kosten van een Sim Only zo laag mogelijk worden gehouden. Dit betekent dat je voor een Sim Only abonnement tot wel 80% minder betaalt dan voor een vergelijkbaar abonnement met een mobiele telefoon.

Kiezen voor Simyo

Simyo is een is een bekende sim-only provider. Je belt en internet op het betrouwbare netwerk van KPN. Bij Simyo kun je altijd duidelijk zien wat je per maand. Ook kun je bij Simyo altijd terecht voor goede kortingsdeals. Zo ook in deze zomermaanden! Van 7 mei tot 31 juli 2018 zijn er diverse bundels (1GB en 4GB) en combinaties in prijs verlaagd. Dus dit is hét moment om te kiezen voor Simyo Sim Only!

De tijdelijke lage prijzen zijn als volgt:

  • 1GB – € 5,- (op maandbasis)
  • 1 GB – € 4 (op jaarbasis)
  • 4GB – € 11,- (op maandbasis)
  • 4 GB – € 10 (op jaarbasis)

Kortom: Dit is hét moment om te kiezen voor een Sim Only abonnement bij Simyo! Wacht niet langer en bekijk de deals van Simyo. Tot en met 31 juli 2018 kun je kiezen voor één van deze bundels. Nadat de actie voorbij is, blijf je hetzelfde bedrag betalen.