Iphone 7 release datum. De iPhone 7 is nu te koop!.

Zoals altijd wordt er weer flink gespeculeerd over de release datum van de Iphone 7. Dat zijn we natuurlijk wel gewend van Apple producten maar het blijft snel. De nieuwe Iphone 7 kan natuurlijk ook Iphone 6c of Iphone 6s genoemd worden. De nieuwe Iphone die in 2015 uit gaat komen wordt in ieder geval een Next-generation Iphone. Dat betekent dat hij dun is en de laatste technieken bevat op smartphone gebied. Wanneer komt hij uit en welke nieuwe functies en looks gaat de Iphone 7 krijgen? Al deze vragen zullen we proberen te beantwoorden in deze post. Veel leesplezier!

iphone7

Wat moet je weten over de Iphone 7?

  • Iphone 7 release: zoals elk jaar lanceert Apple in september de nieuwe Iphone(s). Waarschijnlijk in het midden.
  • Looks: de verwachting is dat het een 4.7 inch Iphone wordt en hoogst waarschijnlijk ook een 5.5 inch en een 4 inch versie. Dus een Iphone 7, 7 Plus en 7 Mini.
  • Batterijduur: de verwachting is dat de batterij ietsje beter zal zijn maar geen significante verbetering. De batterijduur staat nou eenmaal niet hoog op de agenda bij Apple. Die steken hun tijd liever in andere expertises.
  • Scherm: hogere resolutie is zeker een mogelijkheid bij de Iphone 7. De scherm resolutie van de Iphone 6 plus zou toegepast kunnen worden. Apple heeft op dit vlak namelijk nog wat in te halen bij de concurrentie.
  • Camera: we vinden de roddels over een dual lens camera erg plausibel.

Als je een Iphone 7 gaat kopen moet je natuurlijk goed nadenken over welke van de beschikbare telefoonhoesjes je gaat kopen. Het zou zonde zijn als je nieuwe Iphone snel stuk zou gaan. Met een goed telefoonhoesje gaat je smartphone een stuk langer mee. Heb je nog geen Iphone 7 maar moet je in de tussentijd je Iphone 6 beschermen? Kijk dan hier voor iPhone 6 hoesjes.