Geld lenen via je mobiel, mits deze toegang hebben tot internet. Dit neemt de noodzaak weg om een ​​fysieke locatie te bezoeken of te vinden op een desktopcomputer. Deze leningen werken op dezelfde manier als online leningen.

 

U start het proces door een aanvraag in te dienen met behulp van uw mobiele telefoon via de website of app van de kredietgever. Na goedkeuring presenteert de kredietgever u een leningscontract. Zodra u de algemene voorwaarden van het contract accepteert, maakt de geldschieter het goedgekeurde geld over naar uw bankrekening. U moet de lening vervolgens terugbetalen volgens een aflossingsplan.

 

Als u uw kredietscore niet weet, raden we u aan erachter te komen dat dit een grote factor is voor wat u kunt kwalificeren. Dit is handig om te doen, voordat u bijvoorbeeld een lening oversluit

Welke leningen kunt u aanvragen op uw mobiele telefoon?

Als u op zoek bent naar een mobiele lening, kunt u kiezen uit verschillende opties:

 

  • Persoonlijke leningen. Banken en kredietverenigingen in het hele land. Om toe te passen, is meestal goed krediet vereist.
  • Peer-to-peer (P2P) leningen. Als u een goede kredietwaardigheid heeft, kunt u overwegen een P2P-lening te krijgen. Met deze leningen, met de P2P-geldschieter die het leningsproces vergemakkelijkt. Wanneer u een aanvraag indient, beoordeelt de P2P-geldschieter uw aanvraag en geeft deze vervolgens aan u door.
  • Kortlopende leningen. Als u een slechte of slechte kredietwaardigheid heeft, kunt u overwegen om een ​​mobiele betaaldaglening aan te vragen, evenals uw kredietscore. Meestal moet u een lening op korte termijn terugbetalen wanneer u wordt betaald, maar dit verschilt. Mensen noemen deze leningen ook wel kasvoorschotten en betaaldagleningen.
  • Leningen op afbetaling. Als u op zoek bent naar een lening, kunt u een lening op afbetaling overwegen. U moet deze leningen terugbetalen in gelijke termijnen gedurende een geplande periode.