Eind september zal ook eindelijk de iPhone 6S Plus te verkrijgen zijn. De iPhone 6S Plus, volgt de iPhone 6 Plus op, die erg goed is ontvangen. De iPhone 6 Plus is de grootste iPhone, die Apple ooit heeft uitgebracht. De concurrentie bracht ook steeds grotere smartphones uit, dus Apple kon niet meer achterblijven. De verwachting is dat de iPhone 6S Plus ook enorm positief zal worden ontvangen. Het toestel zal niet enorm veel verschillen van haar voorganger, de grootste aanpassingen hebben namelijk ‘onder de motorkap’ plaatsgevonden.

De specificaties

De iPhone 6S Plus is voorzien van beter hardware, waardoor het toestel een stuk sneller werkt. Dit komt onder andere, doordat de iPhone 6S Plus een groter werkgeheugen heeft en is voorzien van een snellere processor. Het werkgeheugen is dan ook vergroot naar 2GB. Het toestel is daarnaast te verkrijgen met een opslaggeheugen vanaf 16GB. De ingebouwde A9 processor is een stuk sneller en dat komt het toestel enorm ten goede. Ook de grafische chip die bij deze smartphone wordt gebruikt is vernieuwd. Deze chip is ook nog eens een stuk sneller dan de voorganger en de beelden worden dan ook perfect weergegeven op het toestel. Naast deze interne verbeteringen is ook camera aangepakt. De iPhone 6S Plus heeft namelijk een 12,0 megapixels camera. Het besturingssysteem waarop de iPhone 6S Plus zal gaan draaien, is het vernieuwde iOS 9.

Design

Aan iets goeds, moet je niet veel veranderen. Het design van de iPhone 6 Plus werd enorm goed ontvangen en hier heeft Apple dan ook niets aan veranderd. Het design is dan dus ook hetzelfde gebleven. Het toestel heeft een scherm van 5,5 inch en het scherm is voorzien van touchscreen met 3D touch. De iPhone 6S Plus zal te verkrijgen zijn in vier verschillende kleuren, namelijk goud, spacegrijs, zilver rosegoud.

Bron: https://www.smartphoneclub.com