Veel mensen die net een duur telefoon abonnement achter de rug hebben, willen af van die maandelijkse hoge kosten. Zij kiezen voor een ander abonnementsvorm om zo maandelijks flink wat kosten te besparen. Dit kan in de vorm van een sim only abonnement. Deze wordt voornamelijk gekozen, wanneer de eigenaar het toestel graag wilt behouden die hij momenteel in bezit heeft. Anderen willen een budget abonnement met daarbij een andere, goedkope smartphone. Deze vorm wordt steeds vaker toegepast, omdat je op die manier een voordelig abonnement hebt met een nieuwe smartphone voor een paar tientjes. In dit artikel behandelen we enkele goedkopere smartphones die erg in trek zijn bij budget abonnementen.

Sony Xperia Z1 Compact

Voor degenen die op zoek zijn naar een moderne, goedkope smartphone heeft met de Sony Xperia Z1 Compact een voltreffer te pakken. Het toestel beschikt namelijk over een Snapdragon 800-processor, 20-megapixelcamera, 4.3-inch 720p-beeldscherm en 2GB aan opslagcapaciteit. Daarnaast beschikt de smartphone over een waterdicht ontwerp, waardoor deze niet gevoelig is voor een waterrijke omgeving.

LG G3

Wie echt een superluxe smartphone wilt hebben tegen een voordelig tarief, moet gegarandeerd kiezen voor LG G3. Het toestel is voorzien van een Snapdragon 801-processor, 2GB werkgeheugen en een prachtig QHD-beeldscherm. Dankzij de 13-megapixelcamera met beeldstabilisatie en laser-autofocus kun je gericht hele mooie plaatjes schieten.

Motorola Moto G 2014

De Motorola Moto G 2014 mag dan weliswaar van vorig jaar zijn, maar nog steeds een pracht exemplaar. De smartphone heeft een 720p beeldscherm van 5 inch. Daarnaast beschikt het toestel over een Snapdragon 400-processor voor verbluffende resultaten. Dankzij de 8-megapixelcamera en 2-megapixel selfiecamera kun je schitterende foto’s maken. Aan de voorzijde zitten twee speakers die optimaal geluid laten horen. Het toestel is zeer ergonomisch en stijlvol ontworpen. Wat de Motorola Moto G 2014 onderscheidt van andere smartphones is dat deze op het besturingssysteem Android Lollipop draait.

Acer Liquid Jade S.

Deze moderne smartphone draait als eerste model van Acer op een 4G-netwerk en is tevens voorzien van een 64bit-octacoreprocessor. De Acer Liquid Jade S. is erg dun en stijlvol ontworpen, waardoor deze zeer prettig aanvoelt. Daarnaast beschikt het toestel over een 13-megapixelcamera, 8GB opslagruimte en 5-inch HD-scherm.